WWW.RONATURISM.RO

INF-FNI

Federația Internațională Naturistă (INF-FNI) este o organizație formată din federații membre, corespondenți și membri extraordinari din peste patruzeci de țări. Împreună cu alte părți interesate implicate în activități naturiste, INF-FNI lucrează la îmbunătățirea experienței naturiste și a climatului de afaceri naturist prin promovarea beneficiilor naturismului publicului larg.

INF-FNI oferă o varietate de servicii naturiștilor, inclusiv programarea și coordonarea mai multor evenimente. Acestea includ Congresul Mondial, organizat la fiecare doi ani în diferite cluburi din întreaga lume, evenimente sportive internaționale de atletism și sport constând în reuniuni de înot, întâlniri de tineret, întâlniri de familie în Germania, Spania și întâlniri ale Regatului Unit, reuniuni ale Comitetului Central și Executiv între congrese. În plus, INF-FNI oferă servicii directe membrilor naturiști și federațiilor, cum ar fi comunicări trilingve, notificări ale evenimentelor, precum și buletine speciale, cum ar fi „FOCUS”.

Există peste 40 de federații și corespondenți din întreaga lume, iar în cadrul acestor federații există în jur de 1000 de cluburi unice, resorturi cu îmbrăcăminte opționala, plaje nudiste și centre de vacanță listate pe pagina noastră principală INF-FNI. Informații detaliate despre federații se află pe pagina „Federații” și pe numeroasele unități de pe pagina „Cluburi / Stațiuni”. INF-FNI oferă diferite niveluri de membru.

Detalii și beneficii se găsesc și pe acest site https://inf-fni.org/ Descoperă care este potrivit pentru tine! 

Membru INF-FNI

Afiliere directă

Pentru persoanele care trăiesc într-o țară unde încă nu a fost înființată o federație națională: O afiliere directă la INF-FNI este posibilă prin intermediul Secretariatului pentru o taxă de 50 €, – pentru o persoană, 65 €, – pentru un cuplu sau familie (copii sub 18 ani). Vă rugăm să completați formularul de solicitare anexat și să ne trimiteți-l înapoi cât mai rapid cu plata necesară *. După primirea plății, cardul dvs. de membru vor fi trimise la adresa dvs. declarată. * Vă rugăm să rețineți că aveți dreptul de a anula această membru în două (2) săptămâni de la data achiziției.

Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai în scopul pentru care îl furnizați și nu vor fi adăugate la nicio listă de corespondență sau furnizate către o terță parte decât dacă solicitați acest lucru. Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale fără consimțământul dvs., cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru Afiliere prin federația națională pentru persoanele care locuiesc într-o țară în care există o federație națională Vă rugăm să contactați federația națională. Adresa veți găsi în secțiunea federațiilor noastre. Ambele posibilități oferă aceleași acces la nivel mondial la acțiunile și activitățile cluburilor naturiste aprobate de INF-FNI.

Calitatea de membru extraordinar

Centre de vacanță, hoteluri, saune, … Dacă este disponibilă o federație națională, naturiștii țării în cauză ar trebui să devină membri ai acesteia.

Puteți deveni membri extraordinari ai INF-FNI la propriu, însă în țările care au propria lor federație națională, acest lucru va fi cu permisiunea federației respective.

Sursa  : https://inf-fni.org/Home/About-INF-FNI/Membership-Information

 

Evenimente INF -FNI 

2020

Schwimmgala 2020-swimming gala 2020-gala de natation 2020  – Anulat 

Swimming Gala – Gala de natation – Schwimmfest (Postponed to 2021)

 

error: Content is protected !!
WhatsApp chat

Termeni & Condiții