ÎNTREBĂRI FRECVENTE

image_pdfimage_print
  • Ce este naturismul?

          INF-FNI Definiție: “Naturismul este un mod de viață în armonie cu natura, exprimat prin nuditate socială, legat de respectul de sine, toleranța unor opinii diferite și respectul față de mediu”.

 

  • Care sunt beneficiile naturismului?

          Stima de sine este mult îmbunătățită în stilul de viață nudist – stima noastră de sine crește atunci când ne acceptăm pentru cine suntem cu adevărat. Nudiștii respectă individualitatea fiecărei persoane și acceptă cu ușurință pe alții așa cum sunt. Unii oameni spun că atunci când își dau hainele jos, ei se eliberează de stresul și agitația vieții lor aglomerate.

 

  • Ar trebui să fiu jenat de nuditate?

          Este natural să aveți rețineri legat de ceva nou. Într-o societate în care îmbrăcămintea este normă, nuditatea este percepută ca fiind ciudată. Încearcă să stai nud acolo unde te simți confortabil, fie în interior, fie într-un loc retrasă din grădină sau într-un spațiu amenajat pentru nudism.

 

  • Este nuditate un lucru sexual.

          Nuditatea nu are legătură cu sexul. Oamenii uneori asociază nuditatea cu sexul, deoarece sexul este una dintre rarele ocazii când suntem goi. Naturiștii au descoperit ca nuditatea simplă, non-sexuală este o plăcere în sine.

 

  • Nu sunt foarte încrezător în corpul meu

          Naturismul este o modalitate excelentă de a depăși acel sentiment și de a începe să te simți mai bine cu propriul corp. Indiferent dacă credeți că sunteți prea slab sau supraponderal, vă simțiți jenat de o cicatrice sau de un tatuaj sau de dimensiunea sau formele tale, suntem siguri că vă va plăcea sentimentul de libertate și eliberare odată ce luați decizia și încercați să trăiți fără haine.

 

  • Nu este neigienică?

          Deloc. Evident, este important să se acorde atenție igienei personale în mod normal. Dincolo de asta, naturiștii au întotdeauna un prosop  pe care se asază.

 

  • Care sunt locurile  cele mai bune pentru petrecerea timpului gol?

          Cel mai bun loc este probabil acasă, dar dacă este o zi frumoasă, probabil că veți dori să ieșiți în aer liber. Dacă aveți o grădină privată care ar fi perfectă. Dacă doriți să întâlniți alte persoane, mergeți în locurile special amenajate. Aici găsiți mai multe informații legate de locații din România și în lume.