Comunicate

COMUNICAT

TINERII ȘI DESCHIDEREA INTERNAȚIONALĂ

Priorități ale noului Consiliu Director ARN

 

 

            Săcele, Brașov– Asociația Ronaturism (ARN) și-a ales, în cadrul Adunării Generale, noul Consiliu Director, pentru o perioadă de 2 ani.

            În cadrul discuțiilor au fost abordate, pe lângă problemele de ordin administrativ, și o serie de propuneri privind direcțiile pe care ARN se va concentra în următoarea perioadă.

Astfel, președinte ARN, Alin Buzdugan, a subliniat rolul major pe care asociația trebuie să-l aibă în promovarea corectă a mișcării naturiste la nivel național dar și o mai mare implicare în activitatea Federației Internationale de Naturism.

            “Mișcarea naturista trece printr-o perioada destul de dificilă în care trebuie să ne reinterpretam mesajele, să promovăm valorile autentice și să venim în întâmpinarea tinerilor pentru care naturismul poate avea o imagine ambivalentă. ARN va reflecta în această perioadă, împreună cu INF, la o noua abordare, la zi, a valorilor pe care le propunem unei societăți noi, deschise, dar în același timp mult schimbată față de perioada de avânt a mișcării naturiste “, a ținut sa precizeze Alin Buzdugan, președintele ARN.

            Membrii asociației și-au reafirmat disponibilitatea de a impulsiona găsirea unor soluții concrete pentru crearea unor locuri dedicate activităților naturiste și pentru a implica împreuna cât mai multe persoane care împărtășesc adevăratele valori ale mișcării naturiste.

            Reamintim ca ARN este singura asociație, legal constituită, din România, care promovează valorile autentice ale mișcării naturiste, fiind și membră INF.

 

 

 

   29.02.2020